Product was successfully added to your shopping cart.

Alla presentkort

Köp presentkort online – välj bland 100-tals varumärken!

Ett presentkort är den perfekta presenten och passar alla tillfällen. 

Här kan du köpa presentkort online från mängder av välkända varumärken, gallerior, upplevelser, restauranger och mycket mer! 

Du hittar bland annat presentkort från H&M, Intersport, Zalando samt presentkort på upplevelser, restauranger, resor och hotell.

Om du själv är osäker på vad mottagaren vill ha eller är ute i sista minuten för att hitta födelsedagspresenter, kan vi tipsa dig om vårt Guldpresentkort som är fullmatat med alla våra varumärken och kan levereras direkt efter beställning. Mottagaren får välja själv, men blir ändå överraskad och därför garanterar vi glädje över din present. Enkelt, smidigt och uppskattat av alla personer i alla åldrar.

När ska man ge bort ett presentkort? Ett presentkort passar vid alla tillfällen och högtider av den enkla anledningen att mottagaren alltid kan hitta något som passar dem. Om du någonsin försökt köpa en födelsedagspresent till en tonåring så vet du exakt hur fel det kan bli. Med ett presentkort behöver du aldrig hålla koll på varken storlekar, trender eller nya prylar, det har mottagaren själv koll på. Oavsett om du letar present till din lillebror, farmor, sambo, bästa kompis, pojkvän, mamma eller pappa så kan alla glädjas av ett presentkort.

Att låta mottagaren välja själv kanske känns lite opersonligt, men ofta är det de som många önskar sig. Vissa bor på en liten yta och vill inte ha en stor vas eller nya ljusstakar varje gång svärföräldrarna kommer på besök. Som nybliven förälder vill man heller inte att sin femåring får ett trumset av sin mycket ”roliga” morbror. Dåliga presenter har en tendens att förstöra stämningen och mottagaren får verkligen öva in ett trovärdigt leende inför både födelsedag och julafton.

En stor fördel med ett presentkort är att det ryms betydligt mer i ett presentkort än i ett paket, exempelvis ett helt köpcentrum!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 13 till 24 av totalt 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5