Product was successfully added to your shopping cart.

Fars Dag Present

Fars dag söndag 10 nov 2019

Vi har tips på bra presentkort för fars dag!

”Jag vill inte ha någonting”. Det har nog många fått höra när de har frågat pappa vad han önskar sig i present till fars dag. Oavsett om han verkligen inte vill ha något eller bara har lite dålig fantasi brukar ett presentkort gå hem. Något ni kan göra tillsammans eller som han kan göra med en vän är alltid kul.

Fars dag är en tradition som kommer från USA och började firas i Sverige 1931. Numera får mängder av svenska pappor en present på fars dag, som infaller den andra söndagen i november. Glöm inte att överraska pappa du med! Vårt tips på en bra farsdagspresent är frukost på sängen och ett presentkort på något av pappas favoritställen! Det funkar lika bra oavsett om du köper present till din egen pappa, eller om presenten ska ges bort på fars dag från en bebis. Osäker på vad han vill ha? Här har vi samlat populära presentkort som passar alla pappor!

Sent ute eller sugen på lyxförpackning? Vi kan lösa leveransen på dina villkor. Välj att få ett fysiskt presentkort levererat till din eller pappas brevlåda, tillsammans med ett fint gratulationskort som du kan pryda med din egen hälsning. Köp till en fin ask för en extra ompysslad present. Vill du hellre fixa farsdagspresenten snabbt är ett tips att välja den digitala leveransen. Då får du en PDF-fil med instruktioner som hjälper far att använda sin present.

Lätt som en plätt är det! Så beställ en bra present till fars dag redan nu och var redo när det är dags. Digitala leveranser är fraktfria och för vanlig leverans blir frakten kostnadsfri när du handlar för mer än 1000 kronor. 

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 30

  1. 1
  2. 2
  3. 3