Product was successfully added to your shopping cart.

40 års present​

Ute efter en bra 40-årspresent?

Utvalda presentkort som passar perfekt till 40-åringen

Letar du efter en present till någon som snart har överlevt 40 års tid här på jorden? Med presentkort för resor, restauranger, upplevelser och shopping erbjuder vi en 40 års present för varje man och kvinna.

Att bli en 40-åring är något olika personer hanterar på olika sätt. Vissa får något av en ålderskris, medan andra aldrig har trivts bättre. Oavsett vilken sorts 40-åring som ska få en present är ett presentkort ett välkommet alternativ. En härlig resa kanske kan hjälpa din vän eller släkting att bli mer bekväm i sin nya fas. Något nytt för hemmet eller garderoben kan glädja den nöjda 40-åringen.

Födelsedagen är egentligen en dag som alla andra, som tillsammans blir i ett helt liv. Så när en vän eller släkting firar sitt 40 års födelsedag, ge en 40 års present som låter dem fylla sina dagar med just det som de tycker om. Från fartfyllda äventyr på resor i fjärran länder till de senaste prylarna och vacker dekoration för hemmet. Hos oss finns presenter för 40-åringar med olika intressen. Hitta rätt presentkort till din mamma och pappa, dotter och son, syster och bror, och vän och bekant.

Vill du ge bort ett extra snyggt paket, köp till vår presentask som sätter pricken över i på våra presentkort. Med en ask är presenten klar att ge bort direkt. Oavsett om du väljer asken eller inte får du presentkortet hemskickat till dig eller mottagaren. Medskickat kommer ett snyggt gratulationskort, med en personlig hälsning om du vill. För snabbast möjliga leverans, välj att få presentkortet på e-post. Beställ din present för att fira 40 års liv och leverne!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3