Product was successfully added to your shopping cart.

50 års present

Vi har den perfekta 50-årspresenten!

Fyller någon 50 år? Utvalda presentkort som passar bra att ge bort!

Någon du tycker om har funnits på jorden i 50 års tid, så en 50 års present krävs för att fira! Vissa i den här åldern är svåra att köpa gåvor åt. De vet precis vad de gillar, men har slutat skriva milslånga önskelistor sedan decennier tillbaka. Att den jämna födelsedagen kan vara en känslig fråga gör det inte lättare, men den diskreta presenten uppskattas nästan alltid. Oavsett om den som firas trivs med sin ålder, har blandade känslor eller inte lägger så stor vikt vid födelsedagar alls.

Ett tips på en bra 50-årspresent är definitivt ett presentkort. Låt din vän, älskade, mamma eller pappa köpa just det de vill ha. Vi har presentkort laddade med allt från shopping till upplevelser och resor. Med andra ord kan du hitta en bra 50 års present för varje personlighet. 

Har du bråttom att fira kan du välja att få presentkortet som en PDF-fil på e-post. Vi erbjuder även att skicka hem leveransen till din eller mottagarens brevlåda. Tillsammans med presentkortet kommer ett snyggt gratulationskort. Om du vill kan du komplettera med en egen hälsning, som gör gåvan mer personlig. Vill du helst ge bort presenter i lyxförpackning? Då kan du köpa en ask från oss, som presentkortet levereras i. Köp den uppskattade presenten hos oss! Vi erbjuder leveranser som passar både tidsoptimister och planeringsproffs.

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 32

  1. 1
  2. 2
  3. 3