Product was successfully added to your shopping cart.

60 års present

Presentkort i 60-års present!

Man blir aldrig för gammal för presenter! Utvalda presentkort att ge bort till 60-åringen!

Att ha funnits på jorden i 60 års tid, det är värt en bra present! Den här jämna födelsedagen kan fungera som en påminnelse om att pensionen bara är några år bort. Nu är det hög tid att sluta bry sig om vad andra tycker (om man inte redan har gjort det) och fundera på hur man vill leva när man får mer tid att bestämma över själv. Nya intressen och äventyr står för dörren, så hylla rundningen av 60 års ålder med en 60-års present som heter duga!

Med ett fulladdat presentkort kan jubilaren, ensam eller med någon han eller hon tycker om, ta sig an världen på ett sätt som de vill! Oavsett om shopping, matupplevelser, resor eller något helt annat står på agendan. För mamma som pappa, kvinna som man – en bra 60 års present är ett presentkort.

Vi skickar hem presentkortet till dig eller mottagaren, tillsammans med ett snyggt gratulationskort som kan ges en personlig hälsning om du vill. Om du vill ge gåvan extra lyx kan du köpa till vår presentask, så är inslagningen klar redan när den kommer hem i brevlådan. Har du varit ute lite i sista minuten? Självklart kan du välja att få presentkortet på e-post. Då kommer det som en PDF-fil, med alla instruktioner kring hur mottagaren ska göra för att använda sitt kort. Beställ presenten som firar 60 års liv och leverne från oss!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3