Product was successfully added to your shopping cart.

70 års present​

Perfekta presentkort till 70-åringen!

Utvalda presentkort som är perfekta att ge bort till veteranen!

Hos oss finns en present att fira 70 års tid på jorden till mamma och pappa, man och kvinna, modelejon och hemmafixare. Man hör ofta att 70 är den nya versionen av någon yngre ålder. Och på många sätt är det sant. Idag lever vi och håller oss friskare längre än vi gjorde förr. Dessutom ändras synsättet på äldre. Det är inte längre en allmän förväntan att mormor och farfar ska sitta planterade i en gungstol. Bara för att man är lite äldre betyder det inte att man vill stanna hemma hela dagarna och titta längtande ut genom fönstret. Nej, det är mycket roligare att komma ut och njuta av livet ibland. Så varför inte ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse eller shopping i 70-års-present?

Ett tips för inköp av 70-års-present är att fundera på jubilarens intressen. Vissa vill åka på semester, andra avnjuter hellre en god middag eller handlar nya kläder. Varför inte gå ut på krogen, testa en ny sport eller ladda ner en färsk ljudbok? Har du några funderingar på tillgänglighet eller vad som kan passa, kika på produktsidorna.

Med personlig hälsning, i ett stiligt kort, vacker presentask eller smidigt på e-post.

Det finns flera sätt att leverera present till den som firar sitt 70:de års födelsedag. Vår standard är att leverera gåvan med ett gratulationskort till dig eller mottagaren på posten. Du kan även köpa till en glassig presentbox för en ännu finare inslagning.

För en snabblevererad present till 70-årsdagen är det ett tips att välja digital leverans på e-post. Då får du en PDF-fil med all information som mottagaren behöver för att nyttja sin present. Det är med andra ord enkelt att skräddarsy Anygifts presentkort efter dina behov, så klicka hem 70-års-presenten till mamma, pappa eller någon annan redan idag!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 33

  1. 1
  2. 2
  3. 3