Product was successfully added to your shopping cart.

Köp företagsgåvor hos oss på Anygift!

Att som företag ge en gåva till välgörenhet är en fin gest och ett bra sätt att hjälpa folk i nöd på. Hos oss på Anygift hittar du gåvokort som fungerar på samma sätt som ett presentkort, men där mottagaren får välja vilket välgörande ändamål de vill ge pengarna på kortet till. Att få ge något till de som behöver det som mest är något av det finaste man kan göra och med våra gåvokort är detta precis vad du kan göra. Ge dina anställda, kunder eller andra partners möjligheten att hjälpa till där de tycker det är viktigast – en present som verkligen hjälper till där det behövs som mest!

Via vår hemsida beställer du enkelt gåvokort att ge bort som present. Det enda du behöver göra är att gå in på vår hemsida och välja kategorin ”Välgörenhet”, välja summa och tryck på beställ! Vid beställningar på över 1000 kronor bjuder vi dessutom på frakten. Du väljer själv om vi ska skicka gåvokortet till dig eller direkt till mottagaren – du kan också välja till en snygg presentask som vi skickar presentkortet i. Ett gåvokort är ett perfekt alternativ till ett traditionellt presentkort då du känner att du vill ge någonting är lite annorlunda. Ni som företag hjälper då dessutom till att göra världen lite bättre!

En fin gest och en fin present

Att ge bort ett gåvokort till någon av företagets anställda, kunder eller andra partners är såväl en fin gest som en fin present. Ni som företag kan visa er uppskattning eller till exempel gratulera vederbörande med ett gåvokort i present. Han eller hon får sedan glädjen att få bidra till att någon får en bättre levnadsstandard via sitt bidrag. Något som gör att ett gåvokort i längden gynnar många och alla blir glada över att få ett i present! Beställ från vår hemsida idag och sprid lite glädje med våra gåvokort, det är många som kommer uppskatta det.