Product was successfully added to your shopping cart.

Företagsgåvor

Företagsgåva till kund & anställd

Överraska en trogen kund eller den käcka anställda med en fin företagsgåva!

Att förgylla någons vardag med en gåva är alltid uppskattat. I vårt utbud av presenter hittar du garanterat något som ditt företag kan ge till till sina anställda, till kunder eller andra partners.

Att ge företagsgåvor är ett perfekt sätt att visa uppskattning och bygga en långsiktig relation med personer som du och ditt företag har att göra med dagligen. Att ge bort ett gåvokort till företag är med andra ord en god investering som lönar sig i längden. Goda relationer är trots allt något av det viktigaste som finns för ett företag.

Köpprocessen hos oss på Anygift är smidig och enkel, och utformad för att underlätta för er som företag. Speciellt i stressiga jultider, då all tid är av stort värde. Du beställer presentkorten via vår hemsida, och får dem skickade dit du vill. Föredrar du att själv dela ut företagsgåvan till mottagaren så skickar vi den till dig. Om du inte har möjlighet att göra detta kan du självklart skicka den direkt till mottagaren.

Du kan alltid vara trygg i att vi valt ut välrenommerade varumärken av hög kvalitet. Vill du ge bort gåvorna digitalt går detta utmärkt via sms eller epost. Vi erbjuder snabb leverans och alltid fri frakt på alla presentkort över 1000kr.

Här nedanför hittar du vårt utbud av gåvokort. Scrolla längst ner på sidan för att visa fler produkter ur vårt breda sortiment.

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

  1. 1
  2. 2
  3. 3