Product was successfully added to your shopping cart.

GONDO Adventure

Ge bort en upplevelse full av adrenalin till äventyrsälskaren. Doften av bränt gummi, ljudet av 500 hästkrafter, adrenalinkickar i vattnet, luften eller på land – vilken upplevelse som än lockar garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

Tiden då strumpor, en kristallskål eller en vas var en närmast obligatorisk present till högtiderna är äntligen över! Svenska folket älskar att uppleva saker och förgylla tillvaron med häftiga, avslappnande eller välsmakande upplevelser. Med Gondo adventure sprider vi glädje, livskvalitet och pirr i magen. Mottagaren väljer själv exakt vilken upplevelse som ska testas genom att använda presentkortet på www.gondo.se.

Här hittar du något för alla, både pappa och mamma kan behöva lite spänning i present. Varför inte hamna på pojkvännens goda sida med en nervkittlande gåva till årsdagen? Och den där kompisen som fyller 30 i år då… den stackaren förtjänar väl ändå att få göra något riktigt roligt?

Det allra bästa med Gondo är att du aldrig behöver oroa dig för att det ska bli fel. Givetvis kan mottagaren själv byta till en mindre vild (eller vildare) upplevelse direkt på vår hemsida. Inom samma prisklass går det bra att byta fritt, men kortet går även att använda som delbetalning för en större upplevelse.

Välkommen till vår underbara värld av upplevelser.

Gondo är en ny sorts upplevelsepresent med Lifestyle-känsla. Vi fokuserar på upplevelser som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Spa & wellness, god mat, resor och givetvis äventyr.

Gondo fokuserar på de upplevelser som vi tycker är allra bäst, med partners vi verkligen kan lita på. Upplevelserna paketerar vi i en lyxigt snygg ask som är redo att ge bort. Du behöver inte köpa till ett kort, allt finns klart. Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.gondo.se.

Gör presenten till en upplevelse - Go ’n’ do med Gondo!

Giltighetstid: 1 år

Leveranssätt: Post

Giltighetstid: 1 år

Tillgängligt: I lager

999 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post


Presentbox
Presentbox
999 kr
Zalando_1 Mos_1 Xbox_1 Mathem_1 Ticketmaster_1 Teknikmagasinet_1 Hotels.com_1 Liveit_1 Hm_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Intersport_1 Gallerix_1 Hooks_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Gekas_1 Flygstolen_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.