Product was successfully added to your shopping cart.

Gondo Dinner

Ge bort en middag för två på en av Sveriges bästa restauranger!

Fine dining, robust husmanskost, asiatiskt, latinamerikanskt, tapas, italienskt och räkfrossa – vad du än är sugen på lovar vi dig och någon du tycker om en härlig matupplevelse på en av våra White Guide-restauranger och caféer. Smaklig måltid!

Vi som folk äter oftare på restaurang nu än någonsin tidigare. Varför? Jo, givetvis för att det är skönt att låta någon annan svettas i köket medan man själv med gott sällskap kanske sippar på ett glas Prosecco och talar om värdsliga ting. God mat i goda vänners lag är svårt att slå. Därför har vi skapat Gondo dinner. Boka bara ett bord och ät och drick sedan för hela värdet av kortet hos någon av alla de restauranger som är anslutna till White Guides presentkort. (Om du är en sån där person som helst firar kanelbullens dag hela året, det är vi iallafall, så går det fint att köpa fika med kortet också.)

Gondo dinner är för personen som älskar att uppleva nya smaker och förgylla tillvaron med välsmakande upplevelser. Här hittar du något för tillfällen och personer, pappa och mamma kan gott behöva lite välsmakande kvalitetstid. Flickvännen har kanske inte förlåtit dig för att du glömde årsdagen sist? Ta igen det med råge iår! För att inte tala om kompisarna, köp Gondo dinner i present till hela gänget och gå ut och ät en chill middag ihop allesammans.

Välkommen till vår underbara värld av upplevelser.

Gondo är en ny sorts upplevelsepresent med Lifestyle-känsla. Vi fokuserar på upplevelser som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Spa & wellness, god mat, resor och givetvis äventyr.

Gondo fokuserar på de upplevelser som vi tycker är allra bäst, med partners vi verkligen kan lita på. Upplevelserna paketerar vi i en lyxigt snygg ask som är redo att ge bort. Du behöver inte köpa till ett kort, allt finns klart.

Gör presenten till en upplevelse - Go ’n’ do med Gondo!

Läs mer om Gondo

 

Giltighetstid: 1 år

Leveranssätt: Post

Giltighetstid: 1 år

Tillgängligt: I lager

695 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post


Presentbox
Presentbox
695 kr
Zalando_1 Mos_1 Mathem_1 Liveit_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.