Product was successfully added to your shopping cart.

GONDO Luxury Dinner Presentkort

Lyxig avsmakningsmeny, tapas monterade med fingertoppskänsla, franska rätter som är hopplösa att uttala men smakar som lycka – med Gondo luxury dinner är det lätt att ge bort en wow-upplevelse!

Vi kan med Gondo luxury dinner utlova en härlig matupplevelse på en av våra White Guide-restauranger. Mottagaren av presentkortet bokar restaurang och äter, dricker och njuter för fulla värdet av kortet hos någon av alla de restauranger som är anslutna till White Guides presentkort.

Man ska inte förminska lyckan som är att sitta skönt på en restaurang och låta någon annan jobba med aftonens meny. Gondo luxury dinner är för personen som älskar att förgylla tillvaron med välsmakande upplevelser. (Nästan alla känner vi någon som tycker att ostron och champagne är det godaste i världen, och visst är det fantastiska smaker, men det finns så mycket mer att upptäcka med Gondo.)

Här hittar du något för alla tillfällen och personer: Mamma och pappa kan gott behöva lite välsmakande kvalitetstid tillsammans. Imponera på jubileumsdagen, låt din partner få äta och dricka riktigt gott. Det är kärlek det. Glöm förresten inte födelsedagsbarnet som det är omöjligt att hitta en perfekt present till. Här är den ju!

Det allra bästa med Gondo är att du aldrig behöver oroa dig för att det ska bli fel. Givetvis kan mottagaren själv byta till en vildare (eller tillochmed lugnare faktiskt) upplevelse direkt på vår hemsida. Inom samma prisklass går det bra att byta fritt, men kortet går även att använda som delbetalning för en större upplevelse.

Välkommen till vår underbara värld av upplevelser.

Gondo är en ny sorts upplevelsepresent med Lifestyle-känsla. Vi fokuserar på upplevelser som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Spa & wellness, god mat, resor och givetvis äventyr.

Gondo fokuserar på de upplevelser som vi tycker är allra bäst, med partners vi verkligen kan lita på. Upplevelserna paketerar vi i en lyxigt snygg ask som är redo att ge bort. Du behöver inte köpa till ett kort, allt finns klart.

Gör presenten till en upplevelse - Go ’n’ do med Gondo!

Giltighetstid: 1 år

Leveranssätt: Post

Giltighetstid: 1 år

Tillgängligt: I lager

1 295 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post


Presentbox
Presentbox
1 295 kr
Zalando_1 Mos_1 Mathem_1 Liveit_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.