Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy reglerar hur Goyada AB, Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm (”Goyada” eller ”Vi”) samlar in, använder och skyddar den information som du lämnar ut till oss då du besöker denna hemsida eller köper ett presentkort via vår tjänst Anygift. Goyada är måna om att skydda dina personuppgifter. Om vi ber dig om information som kan användas för att identifiera dig då du besöker vår hemsida, kan du vara säker på att sådan information bara används i enlighet med vad som anges i denna integritetspolicy. Genom att fortsätta använda Anygift godkänner du att du har läst den här integritetspolicyn och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs nedan. Om du inte samtycker till integritetspolicyn bör du inte använda våra tjänster. Vi förbehåller oss rätten att emellanåt göra ändringar i denna policy genom att uppdatera hemsidan med de nya villkoren. Du bör därför kontrollera informationen här med jämna mellanrum för att försäkra dig om att du är nöjd med förändringarna.

 

Vad vi sparar

Om du besöker vår hemsida eller köper ett presentkort i Anygift kan du komma att lämna information till oss som anses utgöra personuppgifter enligt personuppgiftslagen (1984:204). Vi kan komma att samla in följande uppgifter om dig:

  • namn
  • kontaktinformation inklusive e-postadress
  • demografisk information som till exempel postnummer, val och intressen
  • annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden
  • eller annan användargenererad information som du aktivt väljer att dela med dig av via Anygift

För en fullständig lista över de cookies vi samlar in, hänvisar vi till vår lista längre ner.

 

Vad vi gör med den information vi sparar

Vi använder din information för att, förstå dina behov och tillhandahålla en bättre service. Framförallt använder vi din information för vår interna registerföring samt för att fullgöra och förbättra våra produkter och tjänster.

Vi kan emellanåt komma att skicka ut e-post till den e-postadress som du har uppgivit till oss med marknadsföring angående nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan ha glädje av. 

Emellanåt kan vi också komma att använda dina personuppgifterför att kontakta dig i marknadsundersökningssyfte. Vi kan komma att kontakta dig via e-post, telefon, eller post. Vi kan också komma att använda dina personuppgifter för att skräddarsy hemsidan i enlighet med dina intressen. Om du lämnat telefonnummer enbart i syfte att genomföra en betalning via Swish kommer Vi inte använda telefonnumret för erbjuda dig varor och tjänster.

Dina personuppgifter behandlas av oss, våra koncernbolag eller av våra auktoriserade serviceleverantörer eller samarbetspartners, såsom Dibs, för att kunna administrera kundförhållandet och för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig.

 

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. För att förhindra otillåten användning eller exponering av dina personuppgifter använder vi oss av rimliga fysiska, elektroniska och hanteringsmässiga åtgärder för att säkra den information som vi inhämtar på nätet.  

 

Hur vi använder cookies

En cookie är en liten fil som ber om tillåtelse att placeras på hårddisken i din dator. När du ger din tillåtelse till detta, läggs filen till och cookien hjälper till att analysera webbtrafik och låter dig veta när du besöker en viss hemsida. Cookies tillåter att webbapplikationer behandlar dig som en individ. Webbapplikationen kan skräddarsy sitt beteende efter dina behov och preferenser genom att samla in och spara information om detta. Vi använder loggcookies för att avgöra vilka sidor som blivit besökta. Detta hjälper oss att analysera data kring trafiken på vår webbsida, och förbättra den för bättre anpassning till våra kunders behov. Vi använder enbart informationen för statistisk analys, och därefter raderas uppgifterna ur vårt system. 

För att förbättra servicen samlar vi även in anonyma uppgifter gällande din användning av våra tjänster med hjälp av tredjepartscookies såsom Google Analytics. 

Generellt sett hjälper cookies oss att erbjuda dig en bättre hemsida, genom att låta oss undersöka vilka sidor du upplever som användbara, och vilka som inte är det. En cookie ger på intet sätt tillgång till din dator eller till någon information om dig, annat än sådan information som du själv väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avvisa cookies. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men du kan vanligen ändra inställningarna för detta så att cookies avvisas om du föredrar det. Detta kan dock hindra dig från att få ut mesta möjliga av hemsidan.  

 

Kontroll över din personliga information

Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av dina personuppgifter på följande sätt: 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till direktreklam, antingen direkt via utskicket eller genom att skriva till oss eller maila oss på info@anygift.se

 

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut dina personuppgifter till tredje man, såvida vi inte har ditt tillstånd, eller är juridiskt förpliktigade att göra detta. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföring om tredje man men bara om vi tror att du kommer uppskatta sådan marknadsföring och om du i förväg har meddelat oss att du vill detta.  En gång per kalenderår kan du begära information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa används. Du kan även när som helst begära att personuppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande korrigeras eller raderas genom att skriva till oss på info@anygift.se

 

Lista över de cookies vi samlar in

I listan nedan anges de cookies som vi samlar in och den information som de innehåller.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.