Product was successfully added to your shopping cart.

Inflyttningspresent

Hitta en riktigt bra inflyttningspresent!

Ge bort ett presentkort till den nyinflyttade!

Att ge bort en bra inflyttningspresent är inte alltid det lättaste! Smaken varierar, och det kan vara svårt att veta vad som passar i det nya hemmet - vare sig det är till den enskilde eller en inflyttningspresent till par, om de flyttar till lägenhet eller hus. Därför tycker vi att ett presentkort är den perfekta gåvan. Låt den nyinflyttade själv välja ut något som de gillar, och som passar in i det nya boendet.

Välj bland hundratals presentkort hos några av Sveriges mest populära och välrenommerade produkter och tjänster. En inflyttningspresent är ett omtänksamt sätt att ge en bekant en perfekt start i sitt nya hem.

Du kan enkelt välja bland olika värden för att matcha er budget. Varför inte skapa en mix av olika tjänster och produkter för att skapa den perfekta inflyttningspresenten som definitivt blir ihågkommen.

Gör era inflyttningspresenter ännu mer unika med en personlig hälsning och en snygg presentförpackning. 

Om du vill ge bort presenterna digitalt kan du välja mellan epost eller sms. Vi erbjuder snabb leverans och dessutom är det fri frakt på alla presentkort över 1000kr. Du kan alltid vara trygg i att vi valt ut välkända varumärken med hög kvalitet.

Här nedan visas listan med de presentkort till nyinflyttade som finns tillgängliga.

Scrolla längst ner för att visa fler produkter. Klicka på ett presentkort för att läsa mer och direkt beställa.

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 23

  1. 1
  2. 2