Product was successfully added to your shopping cart.

Julklappar till anställda

Uppskattade julklappar till anställda

Förgyll julen för dina anställda med en julgåva!

Det kan vara svårt att hitta passande julgåvor till sina anställda, man ska täcka många olika intressen och önskemål. Vi själva föredrar presentkort då det ger möjligheten att välja själv vad man vill ha eller behöver. Just för julgåva till anställda så har vi vårt Guldpresentkort, detta är framtaget med företag i fokus och problematiken att hitta något som passar alla. Med Guldpresentkortet som julklapp kan dina anställda välja bland presentkort som The Body Shop, O´Learys, Zalando och H&M. De kan även välja att skänka saldot till välgörenhet
Här hittar ni spännande och uppskattade julklappar till personalen. Välj bland hundratals presentkort till några av Sveriges mest populära produkter och tjänster.
Julklappar till anställda är ett utmärkt och omtänksamt sätt att visa att ni bryr er, ge något tillbaka, och tacka för året som gått. Ta tillfället i akt att ge unika upplevelser som era anställda verkligen kommer att få användning av. Ni väljer enkelt bland olika värden för att matcha er budget. Varför inte sätta ihop en blandning av olika tjänster och produkter för att skapa en perfekt julklapp som definitivt blir ihågkommen.
Här visas listan med de julklappar till anställda som finns tillgängliga.
Navigera längst ner på sidan för att visa fler produkter. Klicka på ett presentkort för att läsa mer och beställa direkt.
Gör era julgåvor till anställda än mer unika med en personlig hälsning och en exklusiv presentförpackning.
Om ni vill ge bort presenterna digitals kan ni välja leverans antingen via epost eller sms.
Vi erbjuder alltid snabb leverans och dessutom är det fri frakt på alla presentkort över 1000kr.
Du kan alltid vara trygg i att vi valt ut välkända varumärken med hög kvalitet.

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

  1. 1
  2. 2
  3. 3