Product was successfully added to your shopping cart.

Karmakontot Gåvokort

Ett presentkort laddat med 100 % välgörande ändamål, där mottagaren själv får välja hjärtefrågor. Gåvan är hållbar, personlig och ligger i tiden, kul för den som ger, den som får och det ändamål som väljs. Det är en WIN-WIN-WIN!

Företag kan med fördel stödja samtliga gåvomottagares ändamål och behöver inte längre välja utan bjuder in målgruppen som får känna delaktiga i företagets beslut. Foldern certifieras Cradle2Cradle och kortet produceras i miljövänliga PET-G och premieras även att återanvändas.

Känn glädjen i att ge samtidigt som du tankar på både ditt och din presentmottagares karmakonto, upptäck att det är givande att ge!

Några av gåvokortets valbara organisationer är Non-Violence Project, Stockholms Stadsmission och Djurens Rätt. Karmakontots Gåvokort finns att köpa i valfri jämn valör.

För ytterligare funderingar kring Karmakontot ideella förenings villkor: https://www.mittkarmakonto.se/kundservice/

Giltighetstid: 1 år

Leveranssätt: E-post

Giltighetstid: 1 år

Tillgängligt: I lager

Price From: 25 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post

Leveransdatum

Du kan välja att skicka ditt presentkort direkt eller vid en annan dag. Obs! Presentkort som skickas en annan dag skickas ut kl 12.00.

Price From: 25 kr
Zalando_1 Mos_1 Xbox_1 Mathem_1 Ticketmaster_1 Teknikmagasinet_1 Hotels.com_1 Liveit_1 Hm_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Intersport_1 Gallerix_1 Hooks_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Flygstolen_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.