Product was successfully added to your shopping cart.

Karmakontot Gåvokort

Ett presentkort laddat med 100 % välgörande ändamål, där mottagaren själv får välja hjärtefrågor. Gåvan är hållbar, personlig och ligger i tiden, kul för den som ger, den som får och det ändamål som väljs. Det är en WIN-WIN-WIN!

Företag kan med fördel stödja samtliga gåvomottagares ändamål och behöver inte längre välja utan bjuder in målgruppen som får känna delaktiga i företagets beslut. Foldern certifieras Cradle2Cradle och kortet produceras i miljövänliga PET-G och premieras även att återanvändas.

Känn glädjen i att ge samtidigt som du tankar på både ditt och din presentmottagares karmakonto, upptäck att det är givande att ge!

Några av gåvokortets valbara organisationer är Non-Violence Project, Stockholms Stadsmission och Djurens Rätt. Karmakontots Gåvokort finns att köpa i valfri jämn valör.

För ytterligare funderingar kring Karmakontot ideella förenings villkor: https://www.mittkarmakonto.se/kundservice/

Giltighetstid: t.o.m 2019-12-31

Leveranssätt: Post

Giltighetstid: t.o.m 2019-12-31

Tillgängligt: I lager

Price From: 25 kr

* Obligatoriska fält

Choose delivery type for your giftcard:

Leveranssätt

Fraktkostnad:

E-post
SMS
Post


Presentbox
Presentbox
Leveransdatum

Du kan välja att skicka ditt presentkort direkt eller vid en annan dag. Obs! Presentkort som skickas en annan dag skickas ut kl 12.00.

Price From: 25 kr
Zalando_1 Mos_1 Xbox_1 Mathem_1 Ticketmaster_1 Teknikmagasinet_1 Liveit_1 Hm_1 Gondo_1 Autoexperten_1 Intersport_1 Gallerix_1 Hooks_1 Harrys_1 Sfkidsplay_1 Flygstolen_1 Interflora_1

Fri frakt på ordrar över 1000 kr.