Product was successfully added to your shopping cart.

Present till konfirmationen

Hitta konfirmationspresenter här!

Vi har bra tips på presentkort för konfirmationen!

När släkt och vänner ska samlas för att fira en konfirmation är en present av hög kaliber på sin plats. Ett tips på bra konfirmationspresent är presentkort, som låter mottagaren välja sin gåva helt själv. Konfirmationen ger unga en chans att fundera över de stora frågorna tillsammans med andra. Det är också ett tillfälle att fira med vänner och familj.

I de flesta fall är det tonåringar som konfirmerar sig. Och få är så svåra att köpa presenter till som just tonåringar. Det kan kännas som att de ändrar sina intressen var och varannan dag, även om det troligen inte känns så för dem. I den här åldern längtar många efter extra fickpengar att bestämma över själva. Så en mer uppskattade konfirmationspresent än ett presentkort är nog svår att hitta.

När du beställer ett presentkort levereras det tillsammans med ett prydligt gratulationskort till din eller mottagarens brevlåda. I kortet kan du lägga till en hälsning som du författar själv. Vill du få en ännu mer lyxig konfirmationspresent är ett tips att köpa en fin presentask. Då är gåvan inslagen och redo att ges bort när du får den. För dig som har varit lite sent ute med en present till konfirmationen rekommenderar vi elektronisk leverans. Då får du ett mail med all information som mottagaren behöver. Digital leverans är alltid gratis och leverans i brevlådan bjuder vi på när du spenderar mer än 1000 kronor. Annars kostar det bara 29 kronor. Beställ presenten till konfirmationen idag och var redo när det är dags. 

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 19

  1. 1
  2. 2