Product was successfully added to your shopping cart.

Om Oss

 

Om Anygift

Vill du också ge bort något alla vill ha? Anygift erbjuder ett brett utbud av presentkort från många olika varumärken. Här är det enkelt att beställa presentkort till dig själv, dina vänner och dina anställda. Ja, ett presentkort från Anygift är den perfekta presenten.

Hos oss skickar du enkelt presentkort från utvalda butiker och restauranger. Vill du hellre ge bort resor, upplevelser, musik, spel eller kanske något till bilen? Vi har något för alla. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda lokala presentkort hos flera gallerior och handelsplatser runtom i Sverige. Ett presentkort på en galleria gör det möjligt för mottagaren att själv välja vilken butik den vill använda det i. 

Guldpresentkortet ger dig möjlighet att välja fritt bland presentkorten på Anygift, vilket innebär att mottagaren av ett sådant presentkort kan välja fritt från sortimentet. Leverans sker samma dag via mail nästkommande dag med post.

På Anygift.se arbetar vi hela tiden med att ta fram nya spännande presentkort för att möta kundens behov. Har du frågor eller kanske ett önskemål på ett presentkort du tycker saknas så tipsa oss gärna!

Välkommen till Anygift – fylld med presenter som passar alla!

Företaget bakom Anygift

Anygift ägs av Goyada AB som är specialiserade på elektroniska transaktioner och värdebevis. Goyadas helhetslösning för elektroniska och digitala presentkort moderniserar och förenklar korthanteringen.

Koncernen är Nordens största leverantör av betalsystem för kontantkort och omsätter mer än en miljard kronor per år. Sedan år 2000 har Goyada varit verksamma inom förbetalda elektroniska produkter (så kallade prepaid) och finns representerade i Sverige, Norge och Danmark. Goyadas flexibla plattform skapar smarta helhetslösningar för försäljning av en mängd prepaid produkter – såväl elektroniska som digitala och är certifierade enligt PCI-DSS.

Goyada AB tilldelades ratingen högsta kreditvärdighet av Kreditsafe i Sverige AB i maj 2015.