Product was successfully added to your shopping cart.

Påskpresenter

Presentkort i påskägget

Överraska någon speciell i påsk med ett presentkort!

Påskpresenter är både kul att få och att ge bort. Så istället för godis, varför inte ge bort ett presentkort på en resa, en shoppingrunda i ett av landets många köpcentrum, eller en valfri upplevelse? Godis i all ära, men lite variation har aldrig skadat.

Kanske känner du en student, som kan behöva skämmas bort med en påskpresent i form av ett presentkort på en restaurang eller extra påfyllning i kylen? Ge bort ett presentkort på O´Learys, Mathem eller en White Guide restaurang. En aktiv syster eller bror skulle bli glad för ett presentkort från Intersport eller Hööks. Passande påskpresent för din mamma eller svärmor skulle kunna vara att köra en sportbil eller fallskärmshoppning. Pappa förtjänar kanske lite lugn och ro, så fyll hans påskägg med avkopplande läsning från Tidningskungen.

Under påskhelgen får många en chans att vara lediga ett par dagar och njuta av vårvädret som förhoppningsvis har infunnit sig. Varifrån traditionerna om påskharen, äggen och riset kommer ifrån kan debatteras. Men varför inte ta tillfället i akt att skämma bort någon du tycker om med ordentliga påskpresenter?

Om du fortfarande är osäker på vad som skulle passa till vem, rekommenderar vi Guldpresentkortet. Med Guldpresentkortet väljer mottagaren själv påskpresent från hela utbudet på Anygift. På så sätt garanterar vi att din present sprider glädje.

Beställ dina påskpresenter från Anygift redan idag, så är de redo när påskaftonen närmar sig. Vi erbjuder elektronisk leverans och skickar även ut presentkort på posten, valet är upp till dig.

 Glad Påsk!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3