Product was successfully added to your shopping cart.

Playstation Plus Abonnemang - Villkor

Ta spelandet till en högre nivå. Bli medlem i PlayStation®Plus idag.

Instruktioner för inlösen:

  1. Logga in på ditt SEN-konto. Om du inte har något konto kan du skapa ett på playstation.com
  2. Gå till PlayStation®Store via konsolen eller webbplatsen
  3. Välj alternativet ”Lös in koder” På PS Vita får du först trycka på ikonen ”Alternativ” längst ned på skärmen).
  4. Ange den 12-siffriga kupongkoden och välj därefter ”Fortsätt”
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att lösa in kupongkoden

 

Viktig information

Denna kupongkod har utfärdats av Sony Network Entertainment Europe Limited och kan bara lösas in av användare som har ett Sony Entertainment Network-konto (SEN-konto, tidigare PlayStation®Network-konto) registrerat i Sverige. Användaren måste vara 7 år eller äldre och, om den är under 18 år, ha målsmans tillstånd.

SEN-konton lyder under tjänstevillkoren för PlayStation™Network (PSN).

För viss typ av innehåll/tjänster som kan fås via kupongkod (oavsett om det är en del av en prenumeration eller annat) kan specifika ytterligare begränsningar gälla utöver de som regleras av användningsvillkor för programvara, såsom åldersmärkning och användarrättigheter. Barn kan inte komma åt innehåll/tjänster med högre åldersmärkning än sin ålder. Innehåll/tjänster på och från PlayStation®Plus kan variera beroende på prenumerantens ålder, onlinefunktioner i specifika spel kan komma att dras in med skäligt varsel – eu.playstation.com/spelservrar och tjänsternas tillgänglighet kan inte garanteras Onlinefunktionalitet för flera spelare på PlayStation®4 (i de fall innehåll/tjänster erbjuder detta) finns endast tillgänglig för användare med en aktiv och betald PlayStation®Plus-prenumeration. PlayStation®Plus-prenumerationer förnyas automatiskt när abonnemangsperioden löper ut, enligt villkoren för förnyelse. Du godkänner att förnyelseavgiften dras från din PSN-plånbok. Om du saknar täckning i PSN-plånboken kommer pengar att dras från det betalkort du har registrerat för ditt SEN-konto (om du har registrerat något kort), om inte [automatisk påfyllning] är avstängd. Du kan när som helst inaktivera automatisk förnyelse, varpå din prenumeration löper vidare till abonnemangsperiodens slut. Plånbokspåfyllningar kan bara lösas in av personer över 18 år som har ett SEN-huvudkonto och en PSN-plånbok.

Tillgångar i en PSN-plånbok kan användas för att betala för tjänster från PlayStation™Video och PlayStation™Music* samt varor och tjänster i PlayStation®Store.

Du behöver ett PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 eller annat kompatibelt Sony-system och bredbands-, Wi-Fi- eller 3G-internetuppkoppling (beroende på vilket Sony-system du har). Du ansvarar själv för uppkopplingskostnader.

Denna kupongkod kan inte lösas in mot kontanter och kan inte återförsäljas eller på annat sätt bytas ut. Den ersätts inte om du tappar bort den eller om den blir stulen, eller om den på annat sätt används utan ditt tillstånd, och är giltig för användning bara en gång. Den löper ut 12 månader efter inköpsdatum.

Fullständiga villkor gäller, se http://eu.playstation.com/legal

* För åtkomst till PlayStation™Music krävs att en giltig betalningsmetod har registrerats med SEN-huvudkontot.