Product was successfully added to your shopping cart.

Presenter till dina anställda

Hos oss på Anygift hittar du utmärkta presenter till dina anställda – visa att du uppskattar det jobb de gör med en fin gåva! Det kan vara svårt att hitta en present som passar till en speciell person och att leta kan ta onödigt lång tid, tid som du kan använda på annat – anlita oss på Anygift så är problemet löst. Vi erbjuder ett brett utbud av presenter i vilket du definitivt hittar något som passar dina anställda. Att beställa presenter från oss är väldigt enkelt och leveransen är snabb – du kan dessutom välja att få din beställning levererad i en snygg presentask som ger ett proffsigt och elegant intryck. Du väljer själv om presenten ska skickas till dig eller direkt till mottagaren och vi bjuder på frakten för beställningar över 1000 kronor! Beställ idag och höj arbetsmoralen hos dina anställda med en genomtänkt present från oss. 

Mängder med presentkort

Här på Anygift finns bland annat ett gediget utbud av presentkort – något som passar alla helt enkelt. Om du inte vet exakt vad dina anställda vill ha i present kan du välja att till exempel köpa ett Guldpresentkort, som mottagaren själv kan växla in mot det presentkort de vill ha, eller för ett specifikt varuhus, så att de själva kan välja butik där. Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva och att ge det som present till en av dina anställda kan helt enkelt inte bli fel. I tillägg finns det presentkort som gäller för flygbiljetter, bildelar, prenumerationer, sportartiklar och mycket, mycket mer – oavsett vem som ska få presentkortet finns det ett som passar. 

Att köpa ett presentkort är dessutom hur lätt som helst – du väljer helt enkelt det presentkort du vill beställa, bestämmer belopp, antal presentkort och skickar sedan iväg beställningen. Presentkortet skickas sedan, antingen till dig eller direkt till mottagaren beroende på vilket alternativ du valt. Dessutom kan du välja att skicka det direkt till mottagaren via e-post så att de får det direkt och du kan alltid lägga till en personlig hälsning. 

Beställ presenter till dina anställda idag!