Product was successfully added to your shopping cart.

Köp presentkort till dina anställda

Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva, oavsett vem som får det. Hos oss på Anygift hittar du presentkort från en lång rad olika butiker, varuhus, restauranger och mera – här är det lätt att hitta ett presentkort som passar alla! Oavsett vad som firas är presentkort en bra present att ge till dina anställda: födelsedagar, avtackningar och mycket mer – ett presentkort slår aldrig fel. Här på Anygift är det dessutom snabbt, smidigt och enkelt att beställa presentkortet då du helt enkelt väljer det du vill ha, bestämmer summan och så är det klart. Du kan sedan välja att få det skickat till dig eller direkt till den person som ska få det som present, en smidig lösning om du kanske inte har möjlighet att träffa personen. Vi erbjuder också möjligheten att skicka presentkortet i en vacker presentask – något som gör presenten än mer exklusiv och uppskattad! 

Guldpresentkortet är det perfekta alternativet

Att veta exakt vad dina anställda gillar och var de skulle uppskatta att få presentkort mest kan vara svårt att veta. Att hitta och köpa presenter till sina anställda kan vara väldigt jobbigt och tidskrävande – det kan handla om många personer som ska få present och de kan vara väldigt olika. Men vi på Anygift erbjuder en lösning på detta problemet, en lösning som funkar för alla och som alla, oavsett ålder, blir glada för. Det är alltså en vinst såväl för dig, som slipper sitta och leta presenter, och för de anställda som får något som de faktiskt kan använda och blir glada för.

Så om du är osäker på vilken butik, restaurang eller annat varumärke som dina anställda hade blivit gladast för att få, kan du välja att köpa det vi kallar för Guldpresentkortet, ett presentkort för alla! Guldpresentkortet fungerar för alla de varumärken som vi erbjuder presentkort från då den person som får det själv får bestämma vilket av varumärken det ska gälla för! Detta gör det till en av de bästa presenterna du kan ge till dina anställda. Beställ från oss på Anygift idag och få presentkorten skickade antingen visa post eller elektroniskt, du bestämmer!