Product was successfully added to your shopping cart.

Köp presentkort från oss på Anygift idag!

Ett presentkort är en perfekt present! Ge ditt företags anställda, kunder eller partners presentkort i gåva och du kan vara säker på att de kommer uppskatta det. I vårt breda utbud hittar du presentkort från massvis av olika leverantörer, så som; butiker, restauranger, gallerior och mycket mer. Oavsett vem som ska få presentkortet kan du vara säker på att det kommer bli uppskattat. Tack vare vårt breda utbud kan du dessutom räkna med att det finns ett presentkort för alla hos oss på Anygift!

I tillägg till det breda utbudet av presentkort är också hela köpprocessen oerhört smidig. Du väljer helt enkelt det presentkort du vill beställa, väljer vilken summa det ska vara på och trycker på beställ. Svårare än så är det inte! Du kan sedan välja om vi ska skicka presentkortet direkt till dig eller till mottagaren. Om du vill kan vi dessutom lägga det i en snygg presentask som kommer ge presentkortet ett ännu lyxigare intryck. Är det kanske så att du inte har tid att vänta på att presentkortet ska levereras i posten finns det också möjlighet för elektronisk leverans via e-post, dygnet runt, vilket gör det möjligt att få fram presenten direkt, oavsett var och när!

Guldpresentkortet är den perfekta presenten

Du kan även välja att köpa ett Guldpresentkort, ett presentkort som gör det möjligt för mottagaren att själv välja bland utbudet på Anygift, du bestämmer valfri summa. Att ge ett Guldpresentkort till någon är nästan det närmsta man kan komma en perfekt present och alla blir garanterat glada för att få ett sådant! Så vänta inte längre, låt ditt företag visa sin uppskattning för de personer som ni dagligen har kontakt med. Beställ ett Guldpresentkort från oss på Anygift idag och gör någon glad!