Product was successfully added to your shopping cart.

Köp presentkort till era kunder hos anygift!

Att visa för era kunder att ni uppskattar ert samarbete är en viktig sak att göra och att göra det med en present är ett enkelt och uppskattat vis att göra det på! Men ibland kan det vara svårt att veta exakt vad man ska köpa och då är ett presentkort ett perfekt alternativ. Att få ett presentkort är uppskattat av alla, oavsett ålder, och personen som får det kan själv bestämma vad de ska lägga pengarna på. I vårt sortiment av presentkort hittar du allt från teknikbutiker, restauranger till hela varuhus och mycket mer. Med ett så pass brett utbud kan du vara säker på att du hittar ett presentkort som passar just dina kunder!

Att beställa från oss är dessutom väldigt smidigt och enkelt. Du väljer bara det presentkort du vill ha, bestämmer summan och beställer – enklare än så blir det inte! Du kan också välja om du vill att presentkortet ska skickas till ert företag så att ni själv kan överlämna det eller om det ska skickas direkt till kunden. Om ni önskar en extra lyxig känsla har vi också snygga presentlådor att lägga presentkorten i för leverans. En present som definitivt blir uppskattad!

Guldpresentkortet går alltid hem

Om du vill ge bort största möjliga valfrihet kan du köpa Guldpresentkortet. Med Guldpresentkortet får mottagaren själv bestämma vilket av våra presentkort som passar bäst. På detta vis kan du vara säker på att dina kunder får en present som de får användning av och blir glada för! Oavsett om det handlar om jubileum, födelsedagar eller annan högtid är ett Guldpresentkort alltid en bra present att ge bort! I tillägg till leverans i posten erbjuder vi också direkt elektronisk leverans, dygnet runt. Något som gör det möjligt för dig att köpa våra presentkort med kort varsel om situationen skulle kräva det. Så om du ska köpa presenter till ditt företags kunder kan du sluta leta, köp presentkort från oss på Anygift så kan du vara säker på att kunderna bli nöjda!