Product was successfully added to your shopping cart.

Presenter till kunder

Visa uppskattning för dina kunder

Belöna dina trogna kunder med ett presentkort!

Säg nej till plastiga och kitschiga presenter till kunder! De kommer bara stå och samla damm i ett gammalt förrådsrum inom fem minuter. För målet med att ge gåvor till kunder är ju att det ska kännas kul att få dem. De ska lysa upp lite i vardagen och bygga en relation till ditt företag. Men då gäller det att presenten är något som mottagaren faktiskt har nytta av. Därför är presentkort perfekta att ge bort till kunder.

Det är alltid kul att få mer pengar tillgodo, särskilt till aktiviteter och prylar som vi kanske skjuter upp att köpa åt oss själva. En prenumeration på ljudböcker livar upp pendlingen till jobbet, ny elektronik underlättar vardagen och nya kläder är alltid kul. Så när du vill ge gåvor till dina bästa kunder – välkommen hit för att enkelt beställa det du behöver för att visa lite uppskattning. 

Hitta gåvor till dina kunder

Du uppskattar förmodligen dina kunder, men känner dem troligen inte så bra utanför affärsrelationen. Kanske har du inte pratat med dem så mycket. Och även företag där det faller sig naturligt att ha tät kundkontakt lär sällan känna personen bakom beställaren. När du ska köpa presenter till den här sortens kunder går presentkort nästan alltid hem. Men även om du har lite mer koll på kunden passar den här sortens presenter. Kanske ett presentkort på tv-spel skulle passa till en kund som har en spelkonsol på kontoret! 

Smidig leverans av presentkort till kunder

Vi erbjuder leverans på e-post, sms och posten. Olika leveransalternativ finns tillgängliga för olika presentkort, du kan se vilka du har att välja på redan när du scrollar här på sidan.

När ett presentkort från Anygift levereras på posten kommer det tillsammans med ett fint gratulationskort, som du kan pryda med en personlig hälsning utan extra kostnad. Lägg till en liten kostnad för en presentförpackning, så att det lilla presentkortet inte tappas bort. Postfrakt är fri över 1000 kronor, annars kostar den 29 kronor. Väljer du ett kort som kommer på e-post eller sms kan vi skicka det till dig eller till mottagaren. Utan extra kostnad kan du lägga till en personlig hälsning, och schemalägga utskickandet till en dag som passar. För elektronisk leverans är frakten gratis. 


Bläddra bland våra presentkort för kunder och beställ idag. Vi är övertygade om att du kommer hitta mycket som du nästan hellre hade behållit för dig själv. 

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3