Product was successfully added to your shopping cart.

Presentkort Spa

Ge bort en avslappnande spaupplevelse!

Ta ett djupt andetag och slappna av med en spaupplevelse…

Visa lite extra omtanke för någon du tycker om med en härlig spaupplevelse! Här har vi samlat alla våra presentkort på spa som ger mottagaren tillgång till ett spa på antingen ett lyxigt hotell, eller en spaupplevelse via ett upplevelseföretag. Vad sägs om massage, ansiktsbehandling, spaweekend, klassiska spadagar och pedikyr? Vårt sortiment gör allt detta möjligt!

Du kan även ge bort ett hemmaspa med The Body Shops fantastiska produkter. Perfekt om den du vill ge bort presenten till inte trivs på spa, men gärna vill få den härligt väldoftande känslan av wellness. Kanske hinner mottagaren helt enkelt inte komma iväg på en spabehandling just nu, men skulle uppskatta lite lyx på hemmaplan. Med presentkort på spa till olika kostnader erbjuder vi något för alla budgetar. För alla förtjänar en stund av avkoppling.

Få hjälp med att varva ned med ett presentkort på spa

Att varva ner med jämna mellanrum är viktigt för att må bra. Under vissa perioder av livet är vardagarna stressiga och helgerna känns kortare. Andra gånger samlas ansvar för barn, föräldrar och förhållanden på hög. Om någon i ditt liv befinner sig i en extra stressig period, eller bara uppskattar lite avkoppling, är ett spa-presentkort den perfekta gåvan. Oavsett om det är en förälder, kollega, syskon eller vän som ska ta emot spaupplevelsen.

Hjälp din mottagare att varva ner för en stund och glömma sin hektiska omvärld. Påminn dem om hur det känns att ha mer energi och lugn i kroppen. Om du också behöver en rogivande stund, ge bort en spaupplevelse för två så att du kan hänga med.

Beställ presentkort på spa från oss och få det hemskickat till dig eller mottagaren. Vi bjuder på frakten när du handlar för mer än 1000 kronor, annars kostar den bara 29 kronor. Om du beställer innan 15.00 på en vardag kommer leveransen normalt sett fram redan nästa vardag.

Laddar fler presentkort ...