Product was successfully added to your shopping cart.

Presenter till student & examen

Studentpresent & Examenspresent​

Perfekta presentkort för studenten eller examen

Sjung om studentens lyckliga dagar! Studentpresenter ska fira ett kliv ut i vuxenvärlden, efter en väl genomförd tid vid skolbänken. Oavsett om nästa steg är att resa jorden runt, plugga vidare eller ge sig ut i arbetslivet är ett presentkort i examenspresent ett bra val till en tjej eller kille. Valen är många precis efter gymnasiet, som de nyexaminerade kanske inte känner sig redo för. Det är lätt att bli överväldigad. Men valet av vad de ska spendera presentkort på är inte särskilt betungande. För visst kan det kännas bra att veta vad man vill för en gångs skull!

Bläddra i vårt sortiment för att hitta en studentpresent som passar just den tjej eller kille som du ska fira. Vi har allt från upplevelser till mat och shopping på menyn. Utrustade med ett presentkort får studenterna bättre förutsättningar att kicka igång sin vuxentillvaro. Kanske behöver de en ny dator till högskolestudierna eller passande kläder till sitt nya jobb. Eller så kanske de helt enkelt vill unna sig själva en belöning för sin avklarade gymnasietid.

När midsommarblomstren nästan har slagit ut och solen har börjat lysa starkare kommer studentmottagningarna, och det blir dags att dela ut studentpresenter. Har du missat att vara ute i god tid? Då är det ingen fara. Vi erbjuder både presentkort som kommer på posten och andra som levereras elektroniskt. Passa på att beställa en examenspresent nu, så är du redo till firandet!

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3