Product was successfully added to your shopping cart.

Present till kollega

Ge bort en present till kollegan du uppskattar

Fira arbetskollegan som förgyller dina vardagar

Någon som har förgyllt många dagar på jobbet och gett klappar på axeln när det behövdes. En bra kollega är guld värd. De flesta av oss spenderar en stor del av våra liv på jobbet. Åtta timmar om dagen om man jobbar heltid. Därför är jobbkompisarna viktiga, vi träffar dem nästan lika mycket som vår egen familj. Så när något stort har hänt i livet är en present till en kollega på sin plats. Kanske har din jobbkompis fått barn, gift sig eller ska fylla jämnt.


Avskedspresenter och pensionspresenter är mindre kul att ge bort till kollegor. Att säga hej då till en kär medarbetare är alltid jobbigt. Vem ska nu förstå din humor och hjälpa dig när det där dataprogrammet krånglar? Men samtidigt är du troligen glad för din kollegas skull, som ska byta jobb eller gå i pension. Med en avskedspresent eller pensionspresent kan du uttrycka alla de här känslorna till din kollega på samma gång. 


Vilken present som passar till din kollega beror naturligtvis på personligheten. Vad tycker personen om att hitta på efter jobbet. Är det här en shoppingfantast eller någon som hellre lägger resurser på ljudböcker eller upplevelser? En annan fråga att fundera på är hur länge personen har funnits på arbetsplatsen. Någon som har spenderat flera decennier på sin post kan kanske få en större present än en nyanställd. Men vad du ger bort är såklart helt upp till dig, och de andra som kanske ska skriva under kortet.


Beställ avskedspresent, pensionspresent eller någon annan sorts present till kollegan från Anygift! Ett presentkort går alltid hem. Fördelen med oss är att du kan få gåvan levererad på post eller elektroniskt som en PDF-fil. 

Laddar fler presentkort ...

Artiklar 1 till 12 av totalt 32

  1. 1
  2. 2
  3. 3